joi, 12 ianuarie 2012

Am ajuns aici...

http://21art.ro/2012/01/scriitorul-saptamanii-02/

10 comentarii:

  1. da, femeie, nu ştiu cum am ajuns aici, pentru că, la fel ca şi tine, mi-am spus mereu că nu sunt în stare, că sunt măruntă, că sunt un mare NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai ajuns aici pentru ca stiinta si geniul s-au unit si te-au pus la lucru sa folosesti ceea ce ai avut ca hrana: cuvantul!

      pe mine nu ma deranjeaza sa fiu nimic, prefer sa fiu ultimul prost intre destepti, decat prima desteapta intre prosti (asta pt. ca in lumea mea sunt pusa sa le rezolv pe toate spunandu-mi-se ca eu is cea desteapta, si fiind asa multe de facut nu-mi raman ore de petrecut cu pardalnicul de suflet ars)

      dar sunt fericita sa ma amestec printre oameni ca tine, Ana Sofian, sa citesc fascinata si sa ma cred ca iesind din poemele tale, la urma urmei ce ne-am face daca n-am visa, noi, cei lipsiti de suflet..

      iti doresc sa ai cat mai multe astfel de "ajungeri"!

      Ștergere
    2. ..ai ajuns aici (acolo):), pentru că îți place poezia și mai ales starea în care ajungi cănd respiri în poezie....mă bucur pentru tine și pentru plusul de încredere.

      Ștergere
    3. am impartit bucuria mea cu voi...face mult,Dane!

      Ștergere
  2. felicitari :)
    si ca o paranteza, daca imi e permis. cum sa nu ajungi din moment ce scrii din suflet pentru suflet?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Călător! Fără să vrea, multe persoane s-au trezit în mâna, mintea, pielea celei care scrie aici ca anna rain.Ba chiar au crezut că anna nu ar mai conta... sunt experienţe similare pe care însă unii dintre noi le pot pune în vârful condeiului, blând sau scrâşnind alteori...
    îţi mulţumesc...
    anna

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari....sunt o cititoare fidela a poeziilor tale....si ma bucur ca poti exprima ceea ce eu nu pot....Ai ajuns aici fiindca scrii cu si din suflet....

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim,sufletul meu e alaturi de ale voastre...
    si nu te sfii sa/ti lasi numele, aici,pe blog nu e loc de razboaie si nici de lucruri urate...
    cu stima
    anna

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări, draga mea! Mă bucur din tot sufletul pentru tine!

    RăspundețiȘtergere